Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa czekoladowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 3/4 szklanki
cukier 3/4 szklanki
cukier waniliowy 1 opakowanie
mleko w proszku 1 szklanka
kakao 3 łyżki
olej 3 Łyżki
brązowy rum 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Masa czekoladowa

Mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym. Kakao porządnie zmieszać z mlekiem w proszku i stopniowo dodać do gotującego się mleka, cały czas mieszając ( aby nie powstały grudki). Następnie zestawić z ognia dolać oleju i rumu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 24.02.2012 10:28
super
Katarzyna74 31.12.2011 14:27
Lubimy:)
wazka 19.12.2011 14:22
ale pychota......

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak