Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę. Obrane zabki czosnku dokładnie przeciskamy i dodajemy do cebuli. Z cytryny wyciskamy sok razem z miąższem (pestki odrzucamy, by nie było goryczy), wyciśniety sok wlewamy do warzyw, na sam koniec dodajemy do mikstury miód i całość mieszamy. Przekładamy to do słoika, zakrecamy i ustawiamy na kaloryferz, na drugi cień pijemy syrop 3 razy dziennie po 1 łyzeczce

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobry na jesienne przeziębienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    nie ma lepszego lekarstwa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super na przeziębienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !