Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w lekko posolonej wodzie. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pieczarki myjemy, obieramy i kroimy w plasterki i podsmażamy na rozgrzanym oleju razem z cebulą. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Jajka kroimy w kostkę. Ogórki kroimy w kostkę. Ryż, ogórki, pieczarki, cebulę i jajka oraz odcedzoną kukurydzę z puszki mieszamy razem w misce. Całość doprawiamy do smaku pieprzem i solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam sałatki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !