Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne inaczej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet rybny 6kostek
masło 2,5dag
musztarda 2łyzki
śmietana 2łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
korniszony 1łyżka drobno pokrojon

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne inaczej

Filety ułożyć w wysmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym i zapiec w piekarniku nagrzanym do 230st. Po 15min wyjąć, odlać powstały płyn. W misce wymieszać razem musztardę, śmietanę,sól, pieprz i korniszony. Przykryć filety sosem musztardowym, ponownie stawić półmisek na 10min do piekarnika. Podawać z frytkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 09.11.2011 12:14
super przepisik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak