Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ocet cebulowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet winny 1 litra
Liść laurowy suszony Prymat 1 sztuka
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Ocet cebulowy

Cebulę trzemy na tarce , przekładamy do słoika, dodajemy liść laurowy i zalewamy octem winnym. Szczelnie zamykamy i wstawiamy na 4 dni do lodówki.Następnie przecedzamy i przelewamy do butelek

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 09.10.2011 11:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak