Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

puszysta pasta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ementaler 30 DAG
masło 4 łyzki
żółtka ugotowane 2 sztuki
musztarda 1 łyzka
szczypiorek usiekany 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: puszysta pasta

ser zetrzyj na tarce dodaj żółtko z ugotowanego jajka,masło oraz musztardę do smaku.Całość dopraw sola i pieprzem.Wyrób na pulchna masę dodaj do tego pokrojony szczypiorek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 14.02.2013 12:24
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak