Sposób przygotowania

Mąke, szklanke cukru, proszek do pieczenia margaryne i 5 zoltek polaczyc w jednolita mase.Podzielic na 2 czesci 2/3 masy pozostawic taka jak jest a do 1/3 dodac kakao i wszystko wlozyc do lodowki na 30 minut. Z bialek ubic piane. Forme do ciasta wysmarowac maslem u ulozyc na niej biala czesc ciasta.Rozsmarowac dzem. Z kakaowego ciasta zrobic kruszone i posypac dzem zostawiajac 1/3 tego ciasta na pozniej.Na kakaowa kruszonke dac piane z bialek i posypac reszta kruszonki. Piec ok 60 minut w temperaturze 180 stopni

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !