Sposób przygotowania

Kapustę szatkuljemy ,mieszamy z solą ,układamy w kamiennym garnku. Następnie zalewamy wrzącą zalewą ,ugniatamy lekko , nakrywamy i przyciskamy . Zostawiamy do ukiśnięcia.
Jest to kapusta kiszona do szybkiego zużycia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    w taki sposób nie kisiłam jeszcze kapusty:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry zapas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !