Składniki:
kiełbasa podwawelska | 80 dag |
fasolka szparagowa | 25 dag |
cebula | 2 szt |
pomidory | 5-6 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
kiełbasa podwawelska | 80 dag |
fasolka szparagowa | 25 dag |
cebula | 2 szt |
pomidory | 5-6 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: