Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z kiełbasy usunąć osłonkę, pokroić w pół krążki. Cebulę drobno posiekać. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać posiekany czosnek i cebulę, zeszklić. Do podsmażonej cebuli wsypać pokrojoną kiełbasę, wymieszać i smażyć przez chwilę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Typowy jesienny obiadek,mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda znakomicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne i pożywne danie na chłodniejsze dni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !