Sposób przygotowania

Ser rozgnieść widelcem, dodać żółtko, mąkę i pianę z białka. Zagnieść ciasto. Uformować ruloniki i skośnie kroić na kawałki. Zagotować wodę. Na wrzątek wrzucać pierogi i gotować do miekkości po wypłynięciu na wierzch. Podawać z cukrem i roztopionym masłem lub śmietanką.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    leniwe to ja lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ja dodaję jeszcze łyżeczkę masła .
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    przysmaki mojego męża..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !