Sposób przygotowania

Jajka, miód, masło oraz sól utrzeć. dodać ocet, cukier waniliowy, cynamon oraz rodzynki i stopniowo wsypywać wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia. Ciasto przełożyć do formy wysmarowanej margaryną i posypaną bułką tarta i piec około 50 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena42

    mniam :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>super przepis, zwłaszcza intryguje mnie dodatek miodu pitnego, którego jestem fanką :)</b>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !