Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Aby z kapusty łatwiej oderwać liście, wycięłam z główki głąb i sparzyłam kapustę w gorącej wodzie.
Ryż brązowy ugotowałam na sypko. Do mięsa dodałam posiekaną w drobną kostkę cebulę, sól, pieprz, jajko oraz ugotowany ryż i dokładnie wyrobiłam farsz.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    zjadła bym
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Uwielbiam gołąbki!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ale narobiłas mi ochoty:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Super danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie golabki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super!;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    nabrałam ochoty na nie - pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota takie gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne gołąbki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    zawsze robiłam z białym ryżem , ale teraz dla odmiany spróbuję z brązowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne golabki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !