Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z wędzonego łososia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzony łosoś 25 dag
małe cebule 2 szt
korniszony 4 szt
oliwa
kapary 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z wędzonego łososia

Cebulę i półtora korniszona pokroić w kostkę. Łososia posiekać. Odłożyć 4 kapary, resztę zmiksować z cebulą i korniszonami. Dodać oliwę i sok z cytryny. Doprawić solą pieprzem i ziołami. Przed podaniem ozdobić plasterkami korniszona i ziołami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 09.12.2011 09:05
fajny przepis !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak