Sposób przygotowania

Mięso dokładnie umyć i osuszyć.Cebulę i czosnek obrać potem drobno posiekać.Mięso równomiernie posypać solą i pieprzem.W rondlu rozgrzać olej z łyżką masła,włożyć mięso i smażyć je z obu stron na złoty kolor.Dodać posiekaną cebulę i czosnek,po chwili wlać rosół.Lekko zamieszać łyżką.Dusić wszystko pod przykryciem około godziny.Następnie żeberka doprawić solą i pieprzem i zaprawić mąką.Podawać z ziemniakami piure i ogórkiem kiszonym.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiad
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mniam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubię żeberka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny obiadek
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    niebo w gębie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    dobre
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    no to mi narobiła teraz smaczek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pysno?ci !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Super danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !