Składniki:
filety z pstrąga | 50 dag |
pieczarki | 25 dag |
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
małe cebule | 2 szt |
olej | 2 łyżki |
żółty ser | 5 dag |
masło | 5 dag |
sok z jednej cytryny | |
sól, pieprz | |
bazylia świeża | 1 łyżka |
filety z pstrąga | 50 dag |
pieczarki | 25 dag |
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
małe cebule | 2 szt |
olej | 2 łyżki |
żółty ser | 5 dag |
masło | 5 dag |
sok z jednej cytryny | |
sól, pieprz | |
bazylia świeża | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: