Sposób przygotowania

Łososia ugotować w bulionie z dodatkiem suszonych jabłek. Miękką rybę wyciągnąć. Do bulionu dodać pieprz i gotować przez około 5 minut. Wlać śmietanę i gotować aż sos zgęstnieje. Łososia wyłożyć na talerze, na wierzchu położyć wyjęte z sosu plasterki jabłka i polać sosem doprawionym solą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    to może być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    na pewno smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubie lososia najczeciej z ciastem francuskim
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubie lososia najczeciej z ciastem francuskim

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !