Sposób przygotowania

Obrać pomarańcze i banany. Wszystkie owoce pokroić w grube kawałki, zanurzyć przez chwilę w brandy. Nabić na szpikulce do szaszłyków. Najpierw szpikulce namoczyć w brandy i obtoczyć w cukrze wymieszanym z cynamonem i imbirem. Na koniec piec na grillu aż cukier zbrązowieje.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    skusiłabym się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !