Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno.

Serki łączymy z żółtkami a następnie delikatnie dodajemy ubite białka.

Płat ciasta francuskiego rozkładamy na papierze do pieczenia i zawijamy boki (robimy takie jakby burty).

Na ciasto wykładamy masę serowo-jajeczną a następnie plastry pomidora bez skórki.

Każdy plaster pomidora oprószamy solą i pieprzem i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 C na około 20-25 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm...ciekawe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Są pomidory więc jest smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pycha :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !