Sposób przygotowania

kapuste oczyszczamy ze zwiedlych lisci,przekrajamy na pol.Usuwamygłąb,pluczemy i kroimy na kawalki.
Kapustezalewamy wrzaca woda.Solimy i slodzimy szczypta cukru.Gotujemy 20 minut i odcedzamy.
Na patelni rozpuszczamy maslo,wkladamykapuste i smazymy na malym ogniu az sie zarumieni ze wszystkich stron.Kapuste doprawiamy i podajemy do wieprzowiny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !