Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z 5 żółtkami i cukrem, cukrem pudrem oraz cukrem wanilinowym na masę. Dodajemy do tego bakalie. Bakalie posypać mąką to wtedy usiądą na dnie. Dodajemy łyżeczkę spirytusu. Na koniec ubijamy pianę z 5 białek. Wszystko razem wolno mieszamy. Pieczemy około 50 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    mniam smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    z chęcią zrobię :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    To chyba podobne do kesa co ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !