Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 50 dag
pęczek szczypiorku 1/2 pęczka
oliwa 2 łyżki
sok z jednej małej cytryny
sól, pieprz, cukier
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty

Kapustę zetrzeć na tarce o dużych oczkach i skropić delikatnie sokiem z cytryny. Obraną cebulę pokroić w drobną kostkę. Kapustę i cebule wymieszać razem w jednej misce polać oliwą, doprawić solą, cukrem, pieprzem, następnie dokładnie wymieszać i posypać posiekanym na drobno szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak