Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wrzucić na patelnię i podgrzewać aż się połącza na małym ogniu. Proporcje są zależne od preferowanego smaku czekoladek oraz gęstości masy. Jeśli masa będzie zbyt gęsta należy dodać odrobinę likieru. Otrzymana masa na czekoladki powinna być dość gęsta i pod koniec gotowania odchodzić łatwo od patelni. Polecam!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    trochę nie rozumiem, jasna masa, na niej czekoladowe kwadraciki? patrząc na zdjęcie, nie wiem jak to należy zrobić:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    wygladaja apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    Przepraszam, nie napisałam że należy uformować z masy prostokąt i po schłodzeniu pokroić na kwadratowe czekoladki :) (to białe to talerz;))
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !