Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga z cytrynową nutą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 2 filety
oliwa trochę
cytryna 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: panga z cytrynową nutą

rybe osusz pokrój na plastry posyp z dwóch stron przyprawą do ryb.Dno naczynia żaroodpornego wytłuść oliwą umyj cytryne i pokój ja w cienkie plastry.Wyłóż całe dno naczynia plastrami z cytryny a następnie układaj warstwę ryby posypanej przyprawą i znów warstwę cytryny.Piecz około 40 minut w temp 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak