Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos na rosole

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1 szt
rosół 0,5 l
mąka 1 łyż
udko 1 szt
śmietana 18 proc 1,2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sos na rosole

cebulę pokrojoną w kostkę smażymy na maśle do tego dodajemy udko i chwile dusimy nastepnie dodajemy bulion i gotujemy do miękkości następnie wlewamy śmietanę i dusimy zagęszczamy mąką doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 06.11.2011 09:34
super
owocówka 24.10.2011 10:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak