Sposób przygotowania

Fasole dzień wcześniej namoczyć. Gotujemy do miękkości. Na patelni podsmażamy kiełbasę z boczkiem, a następnie łączymy z gotującą się fasolą. Dokładamy koncentrat pomidorowy, sól, paprykę i gotujemy jeszcze przez chwilę.
Ja nie zagęszczam fasolki i wygląda tak.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię fasolkę po bretońsku. Ta wygląda bardziej jak zupa fasolowa, ale taka tez jest dobra:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubie, barzo, chociaz ja robie baardziej gęstą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !