Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z bułki lub pieroga

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4
mleko 400 ml
masło 10 dkg
cukier i cynamon

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z bułki lub pieroga

Rozbić kilka jaj z mlekiem, otrzeć na tarce wierzchnią część bułki, pokroić na drobne kawałki i moczyć każdy w rozbitym jajku. Osypać bułką tartą i smazyć na gorącym masle. Podając obsypać cukrem i cynamonem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 12.08.2011 14:03
super
Emiliozo 20.07.2011 15:04
fajowe
sundaytn 14.05.2011 00:30
pycha
Ela15 20.04.2011 08:50
coś nowego
Marzena40 14.04.2011 11:36
pyszne, prawie na śniadanko
Babciagramolka 28.11.2010 23:27
Tosty z bułki maszanej w jajkach znieszanych z mlekiem robię - tylko mam pytanie jak z pieroga zrobić grzanki . Przecież to ciasto z nadzieniem .Albo tytuł potrawy się źle zapisał albo pod nazwą Pieróg masz na myśli jakiś rodzaj pieczywa .A tosty smaczne .
Pati8 20.11.2010 12:07
no nawet ciekawy przepis :)
brzoskwinka 04.10.2010 12:28
mniam, ależ jestem glodna!
linka1312 05.09.2010 21:07
interesingg..
buksiak12 31.08.2010 14:44
fajny przepis
Dorota71 31.08.2010 14:05
super
Emilia22 31.08.2010 12:53
mniam mniam
Emilia22 31.08.2010 12:53
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak