Sposób przygotowania

Rozbić kilka jaj z mlekiem, otrzeć na tarce wierzchnią część bułki, pokroić na drobne kawałki i moczyć każdy w rozbitym jajku. Osypać bułką tartą i smazyć na gorącym masle. Podając obsypać cukrem i cynamonem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    interesingg..
  • 0
    original
    Opublikowano

    brzoskwinka

    mniam, ależ jestem glodna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    no nawet ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Tosty z bułki maszanej w jajkach znieszanych z mlekiem robię - tylko mam pytanie jak z pieroga zrobić grzanki . Przecież to ciasto z nadzieniem .Albo tytuł potrawy się źle zapisał albo pod nazwą Pieróg masz na myśli jakiś rodzaj pieczywa .A tosty smaczne .
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pyszne, prawie na śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    coś nowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !