Składniki:
Parpadelle | 250 gram |
szpinak świeży | 250 gram |
mascarpone | 3 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
pomidorki cherry | 5 sztuk |
żółtko jajek | 1 sztuka |
śmietanka 12-procentowa | 50 ml |
czosnek | 3 ząbki |
sól do smaku | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat |
Parpadelle | 250 gram |
szpinak świeży | 250 gram |
mascarpone | 3 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
pomidorki cherry | 5 sztuk |
żółtko jajek | 1 sztuka |
śmietanka 12-procentowa | 50 ml |
czosnek | 3 ząbki |
sól do smaku | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: