Sposób przygotowania

Marchewki i buraki myjemy, następnie obieramy ze skórki. Zarówno marchew jak i buraczki kroimy na mniejsze kawałki. jako pierwsze do sokowirówki wkładamy marchewkę, a następnie sok rozlewamy do szklaneczek do 1/2 ich wysokości. Następnie robimy sok z buraczków i delikatnie wolnym strumieniem dopełniamy szkalnki z sokiem marchewkowym. Sok buraczkowy opada na dno a marchewkowy się unosi - stąd też ładny dwukolorowy wygląd. Przed piciem, warto sok zamieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny efekt wizualny osiągnęłaś, jestem ciekawa jak smakuje Twój sok, więc chyba muszę zrobić, aby sie przekonać.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    racja, jest super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładnie sie prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    jak wyglada tak smakuje - bajkowo =)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pyszne:)
  • 5
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !