Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i ugotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem przyprawy KUCHAREK. Na maśle udusić posiekaną cebulę oraz grzyby i połączyć z kapustą. Doprawić solą, czosnkiem i pieprzem. Wymieszać i podawać ze smażonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pycha! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super danie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne, bo z grzybkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Ciekawe.Nigdy nie gotowałam pekinki:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    grzybeczki moje kochaneczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    i dobry bo właśnie zrobiłem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !