Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1,5 kg
cebula 1 sztuka
masło 2 łyżki
sól - -
grzyby 50 dag
Czosnek suszony Prymat 2 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat - -
przyprawa do potraw 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z grzybami

Kapustę poszatkować i ugotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem przyprawy KUCHAREK. Na maśle udusić posiekaną cebulę oraz grzyby i połączyć z kapustą. Doprawić solą, czosnkiem i pieprzem. Wymieszać i podawać ze smażonymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 08.02.2012 21:07
mniam
Ewa/kalapurtka 14.08.2011 18:10
smaczne
jolita 25.07.2011 08:03
fajny przepis
novita26 23.07.2011 07:50
mniam
artur7 28.04.2011 08:32
ciekawe
Jaheira11 13.04.2011 23:41
muszę spróbować
jasiek 11.03.2011 12:27
i dobry bo właśnie zrobiłem
Adamorek 06.03.2011 11:26
fajny przepis
jasiek 05.03.2011 21:32
dobre
szajba2 11.01.2011 15:38
grzybeczki moje kochaneczki
AgaS10 07.01.2011 11:20
Ciekawe.Nigdy nie gotowałam pekinki:)
Magda60 03.01.2011 11:16
dobre
Tika4444 21.11.2010 19:02
fajne, bo z grzybkami
Barbara55 23.08.2010 13:16
super
Małgorzata106 28.07.2010 22:32
super danie
Natalia/tubisiek 23.06.2010 11:54
pycha! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak