Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka acapulco do potraw z mięsa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 15 dkg
pomidory 30 dkg
kukurydza konserwowa 1 opakowanie
liście sałaty 8
brukselka 15 dkg
koperek
sól
sok z cytryny
sos tatarski 250 ml
pomidory koktajlowe (czerwone)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka acapulco do potraw z mięsa

Kukurydzę osączamy.Brukselkę gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i studzimy.Ogórki obieramy i kroimy z pomidorami i sałatą w wąskie paski.Warzywa [polewamy sosem tatarskim i skrapiamy sokiem z cytryny.Posypujemy koperkiem i mieszamy.Dekorujemy pomidorkami koktajlowymi

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 05.01.2012 09:31
samo zdrowie !!!
aga130982 16.12.2011 09:22
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak