Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z marynaty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polędwica 30 dag
kukurydza 1 puszka
bazylia
keczup
olej
indyk 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z marynaty

Mięso pokroić, rozbić, wymieszać z olejem, schłodzić. Polędwicę pokroić. Mięso z indyka posmarować keczupem położyć na nie polędwicę, kukurydzę, bazylię, zawinąć. Na patelni usmażyć rolady.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 04.11.2011 12:51
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak