Sposób przygotowania

Do miski przełożyć masło i cukier puder. Utrzeć je mikserem na puszystą masę. Oddzielić białka od żółtek. Żółtka dodawać do masy po kolei i ucierać. Ser zmielić w maszynce. Dodawać po trochu do masy. Dodać cukier wanilinowy i budyń. Pianę ubić z białek. Dać do masy z sera. Wszystko dokładnie wymieszać. Tak utartą masę przelać do brytfanny. 2 żółtka roztrzepać i polać po masie. Piec tak przygotowane ciasto przez 1 godzinę w 180 st.

* Po 50 minutach temperaturę zmniejszyć do 160 st.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    udany serniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    piękny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    puszysty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    owocówkowy:0
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszny taki serniczek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    serniczek pierwsza klasa !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo pyszny sernik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ale pyszno sci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !