Sposób przygotowania

Schab kroimy w plastry. Lekko rozbijamy tłuczkiem i solimy. Jajko mieszamy z przyprawą do mięsa wieprzowego Prymat. Posolone plastry schabu najpierw maczamy w jajku a potem w obtaczamy w sezamie. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu do momentu, gdy kotlety uzyskają złoty kolor. Uważamy, aby nie przypalić panierki bo wtedy kotlety będą gorzkie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiego kotlecika jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ooo...smakowicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie takie różne panierki do mięsa, a sezam uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !