Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab nadziewany kapustę pekińska

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 1,5 kg
kapusta pekińska 1 szt
cebula 2 szt
papryka czerwona 1 szt
czosnek 2 ząbki
sól
pieprz
Majeranek suszony Prymat
masło 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: schab nadziewany kapustę pekińska

schab rozcinamy tak aby powstał jeden płat jak na roladę nacieramy przyprawami i pozostawiamy na noc. Następnego dnia smażymy pokrojoną wn adrobno kapuste, cebulę i paprykę doprawiamy do smaku. Farsz nakładamy na schab zwijamy rolade i pieczemy w piekarniku ok 1,5 godz. Wierzch schabu nacieramy masłem. Do środka mozna dodac jeszcze ser żółty

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 02.08.2013 20:07
ciekawe połączenie
JOANNA16 01.08.2013 08:15
pycha mięsko
halinka1011 23.10.2011 09:56
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak