Sposób przygotowania

Mięso mielone włożyć do miski, wbić jajko, dodać pół szklanki bułki tartej, wlać cztery łyżki wody, wsypać drobno posiekane zioła, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Cebulę obrać, zetrzeć na tarce i dodać do mięsa. Wszystko bardzo dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej formować owalne kotlety, obtaczać w pozostałej bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na rumiano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Smaczne kotleciki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszą smakować wyśmienicie
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajnie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie się skuszę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !