Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebulki kwaśno-słodkie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

małe cebulki 40 dag
masło 2 dag
cukier 1 łyżka
biały ocet winny 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Cebulki kwaśno-słodkie

Cebulki obrać i ugotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem masła.Prawie cały płyn powinien odparować.Dodać cukier oraz ocet i chwilę smażyć.Oprószyć solą i pieprzem.Podawać do pieczonego schabu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak