Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek podsmażamy na rozgrzanej oliwie- dodajemy pokrojoną dynię i ziemniaki- mieszamy- chwilkę podsmażamy a następnie zalewamy wodą ( kilka centymetrów ponad powierzchnię warzyw) i dodajemy kostki rosołowe- gotujemy warzywa do miękkości.
Miksujemy zupę- dodajemy śmietankę zmieszaną z mąką- przyprawiamy.
Gotujemy jeszcze kilka minut.
Podajemy z posiekaną natką i grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    na te twoje zupki to mam taką ochotę,że ach:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetna i pożywna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajna zupka
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczna musi byc taka zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !