Sposób przygotowania

Owoce myjemy a gruszkę , truskawki kroimy na mniejsze kawałki i musimy wymieszać je z 2 łyżkami cukru pudru a pozostały cukier połącz z sokiem z cytryny aby powstał rzadki lukier , owoce przekładamy do 4 żaroodpornych foremek posypujemy migdałami . Kremówkę zmieszaj z lukrem i polej gotową już zapiekankę , piecz 10 minut w 180 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe, choć zastanawia mnie konsystencja po upieczeniu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    to musi być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawa..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawa..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !