Sposób przygotowania

Dynię kroimy w kostkę i zalać niewielką ilością wody- gotować do miękkości- zmiksować na przecier- ( zastępuje w takiej postaci jajka)- wystudzić.
Jabłka obrać i pokroić na cząstki.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać, a następnie zmiksować z olejem i mlekiem- dodać dynię i jabłka- powtórnie wymieszać.
Masę wlać do formy- piec w temperaturze 170 stopni około 60 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    smaczny musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    pieknie wygląda ten twój placek..tak delikatnie, po kobiecemu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    piękny i pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    zgadzam się ,piekny i delikatny a do tego b.smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bajeczne ciacho:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na pewno jest bardzo smaczny :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    placek super
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    wyglada przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    pyszny
  • 0
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    nigdy takiego nie jadłam, wygląda na bardzo smaczny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !