Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Suchy chleb namaczamy w zimnej wodzie przez minimum pół godziny po czym bardzo dokładnie go odciskamy i dodajemy do mięsa mielonego.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    w piekarniku klopsików nie robiłam, wypróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    łał
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    bardzo fajne klopsiki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !