Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć w zimnej wodzie na noc. Następnego dnia fasolkę ugotować z dodatkiem podsmażonej na tłuszczu cebuli. Dodać koncentrat pomidorowy, łyzeczkę kucharka, sól, pieprz i słodką paprykę do smaku. Gotować do miękkości Można zrobić zasmażkę z mąki i tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Polecam jako jedno z dań wigilijnych
  • 2
    original
    Opublikowano

    matesko

    dobra prawie tak jak fasolka po bretońsku
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !