Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka dzielimy na pół, a następnie przekrawamy każdą czesc wzdłuż by powstały 4 kawałki miesa, które dokładnie rozbijamy. Każde mięso doprawiamy jarzynką, dwoma rodzajami papryki oraz pieprzem (nie żałujemy przypraw), następnie na każdym z kawałków mięsa kładziemy po plasterku sera i szynki - zwijamy ścisle roladki i spinamy je wykałaczkami. Mięso lekko posypujemy solą, a następnie panierujemy w jajku i bułce, smażymy na rumiany kolor w głębokim tłuszczu

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    prosto szybko i smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ale pyszności
  • 6
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam roladki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !