Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki kropimy cytryna i solimy .Korniszony kroimy w długie słupki. Dodajemy odcedzoną kukurydzę i pokrojoną w kostki fetę . Posypujemy posiekaną dymką . Kropimy oliwą ,octem balsamicznym do smaku . Pieprzymy świezo zmielonym pieprzem na koniec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    lipka02

    przepysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Muszę przyznać, że przepis bardzo mi się podoba:)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię takie sałatki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !