Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smarzanka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa o,5 kg
podgardle 0,25 kg
mięso wieprzowe 0,25 kg
cebula 6 szt
kucharek do smaku
pieprz do smaku
smalec 1 łyzka
woda 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: smarzanka

do rondla wrzucamy smalec, mięso posiekane w grubą kostkę ,podgardle smażymy do zrumienienia dodając wątróbkę cebulę przyprawiamy do smaku i dusimy podlewając wodą dwie godzinki na małym ogniu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcinek 22.10.2011 07:40
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak