Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morszczuk po panamsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety 600 g
sok cytrynowy 1/2 szkl
sok pomarańczowy 1/2 szkl
masło 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
banan 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk po panamsku

Filety przygotować,opłukać,banany obrać,rozbić w mikserze razem z sokiem cytrynowym i pomarańczowym,zalać rybę ,posypać pieprzem,polać masłem i upiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak