Składniki:
ryba | 600 g |
tłuszcz do smażenia | |
mąka | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 3/4 szkl |
śmietanka | 2/3 szkl |
chrzan tarty | 40 g |
sól | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
rodzynki | 20 dkg |
ryba | 600 g |
tłuszcz do smażenia | |
mąka | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 3/4 szkl |
śmietanka | 2/3 szkl |
chrzan tarty | 40 g |
sól | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
rodzynki | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: