Sposób przygotowania

Koncentrat łączymy z keczupem. Bardzo dobrze mieszamy w celu uzyskania jednolitej konsystencji. Dosypujemy zioła prowansalskie oraz dodajemy ocet i ponownie dokładnie mieszamy. Tak powstałym sosem smarujemy ciasto do pizzy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Znakomity sos, który można dodać dosłownie do wszystkiego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Sos - pierwsza klasa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    składniki fajne, ale kolor mi sie nie kojarzy z pomidorowym sosem
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Koniecznie muszę wypróbować z octem balsamicznym.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    nie jest za rzadki , nie wsiąka w pizze ? chciała bym go wypróbować ale kiedyś zrobiłam podobny i wsiąk w ciasto z którego powstała glina
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z octem balsamicznym,to i ja jeszcze nie robiłam.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    sosik dobry i nie tylko do pizzy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !