Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica gajowego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 6 szt
kurki 300 g
masło 1 łyżki
gęsta śmietana 2 łyżki
natka pietruszki 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku do smaku
pieprz do smaku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica gajowego

jajka rozbijamy do miseczki dodajemy śmietanę i mieszamy do połączenia ,masło rozgrzewamy na patelni, dodajemy kurki i dusimy ok 5 minut do jajek dodajemy posikaną natkę wlewamy na patelkę i smażymy dodając kucharek i pieprz do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 04.01.2012 08:41
świetny ale ja z kurkami nie jadłam jeszcze
halinka1011 21.10.2011 19:02
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak